Follow

Top

Helvethics

Verspreid de liefde!

Een moreel denkproces onderzoek naar liefde en de aard van de werkelijkheid. Het visualiseren en bevragen van morele waarden door middel van prikkelende ethische dilemma’s met behulp van Helvetica en hedendaags design, resulterend in veilige, wettige, humane en ethisch vervaardigde, aantrekkelijke kleding.

Menselijkheid

Geworteld in een humanistisch perspectief, brengt Helvethics de menselijkheid terug in de technocratische wereld van design, door de invoering van wat zij noemen “Catalytic Inclusive Design”. Een realiteit creëren waarin ontwerpers, ambachtslieden en gebruikers zich welkom en omarmd voelen. Met elk nieuw project trotseert Helvethics de designdogma’s en richt zich liever op het holistische, romantische, surrealistische en archetypische dan op het technocratische. In dit universum wordt de kilte van het industrialisme vervangen door de poëzie, fantasie en romantiek van verschillende tijden, levendig tot leven gebracht in het hedendaagse moment. Het werk Helvethics prikkelt, provoceert en polariseert, maar laat nooit na te verrassen, te vieren en te vermaken. Door velen beschouwd als een anomalie in de designwereld, is het de missie om een omgeving van liefde te creëren, met passie te leven en onze spannendste dromen waar te maken.

De liefde zal groeien

De mens kan volgens de Helvethics zijn eigen waarden vormgeven en een goed en zinvol leven leiden. Om een blijvende waarde in relaties op te bouwen, moeten we aanwezig zijn voor elkaar, ons verontschuldigen voor onze eigen overtredingen en, met empathie voor de wisselvalligheden van het leven, lachen en herinneren, onze verschillen eren, elkaar zien, luisteren en waardering en liefde voor elkaar uitspreken, elke dag van ons gedeelde leven.

Vriendelijk, zorgzaam en gul zijn is gratis. Verspreid de liefde!